Országos U17-es Bajnokság,
Kiemelt csoport, 14. forduló

Debreceni VSC-DLA - Diósgyőri VTK 3-1 (2-0)

Debrecen-Pallag, Játékvezető: Kóródi Ferenc (Huszár József, Skultéti Csaba). 
DVSC-DLA: Balogh T. M. - Bodnár B., Lovas B., Bernáth B., Regenyei G., Lémárt Zs., Tóth B., Komlósi A., Kis Gy., Gergely B., Tercza G. Vezetőedző: Joó Zsolt. 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Kovács D., Miskolczi D., Purzsa X., Jászberényi P., Ferenczi S., Szénási S., Tucsa Sz., B. Kovalov, V. Khomenko, Szlifka Zs.Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Kovács D. helyett Kiss B. a 46., Szénási S. helyett Győrfi D. az 57., Purzsa X. helyett Nagy B. a 64., Bodnár B. helyett A. Akbari a 67., Regenyei G. helyett Kristóf P. a 67., Jászberényi P. helyett Kapitány G. a 76., Lovas B. helyett  Gajdán B. a 76., Bernáth B. helyett Szabó M. a 76., A. Akbari helyett E. Grassi a 89. percben. 
Sárga lap: Kis Gy. az 59., Tucsa Sz. az 59., Bernáth B. a 60., Szlifka Zs. a 65., Kiss B. a 90+4. percben. 
Gólszerző: Bernáth B. (1-0) a 40., Bodnár B. (2-0) az 56., Bernáth B. (3-0) a 60., Kiss B. (3-1) a 82. percben.

Vincze Richárd: - Egy rosszul sikerült letámadásunk után az ellenfél megszerezte a vezetést. A labdás játékunk ekkor sem volt rossz, ám nem tudtuk a támadó zónában megtartani a labdát. A félidőben változattunk, ennek eredményeképp a második félidő első öt percében három óriási helyzetünk adódott. Nem született belőle gól, az ellenfél viszont kétszer a semmiből betalált. Az utolsó 30 percben viszont olyan karaktert, szívet és jàtékot mutattak be a srácok, ami ritkán látható. Számolatlanul hagytuk ki a helyzeteket, olykor az üres kapuba se tudtunk betalálni. Így pedig sajnos vereség lett a vége. Tudom, furcsán hangzik, de a végeredménytől mindenképpen többet érdemeltünk volna. 

Fotó: dvsc-dla