A Budapest Honvéd Vívócsarnokában szombaton az egyéni nemzeti bajnokság 8. fordulójával vette kezdetét az újabb hazai darts hétvége két diósgyőri játékossal a mezőnyben. Kürti Áron az első fordulóban Szalai Balázs ellen állt asztalhoz és egy végletekig kiélezett mérkőzésen 6:5 arányban kikapott. Lövei Milán Kámán Lehellel találkozott a 128 között és sajnos neki sem sikerült a továbbjutás, hét legben búcsúzott a legjobb 16 közé is bejutó ellenfele ellen.

Másnap a Steel Páros Nemzeti Bajnokságon újra két piros-fehér indulónak szurkolhattunk ugyanazon a helyszínen. Kürti Áron és Nagy Viktor a 11. csoportban vágott neki a küzdelmeknek és a nyitófordulós 3:1-es siker után újabb négy leges győzelemmel csoportelsőként kerültek főtáblára. A Lövei Milán-Dupcsák István duó a 13-as csoportban ugyan 3:1-es vereséggel kezdett, de döntő leges sikerrel javítani tudtak és második helyen ők is feljutottak a 32 fős főtáblára.

Az egyenes kieséses szakaszban Kürti Áron és Nagy Viktor hatalmas csatát vívott a 16 közé kerülésért, de 6:5 arányban éppen lemaradtak a továbbjutásról, míg Lövei Milán és Dupcsák István hét legben szenvedett vereséget így mindkét párosunk a 17. helyen végzett az erős hazai mezőnyben.