Beharangozó 2024. január 24., szerda

Ma Valenciában játszik a DVTK HUN-Therm

Utolsó előtti fordulójához érkezett az Euroliga csoportköre, a 13. játéknapon a Valencia otthonába látogatunk január 24-én, szerdán 19 óra 15 perctől. A Valencia a továbbjutásért küzd, azonban számunkra sem közömbös a találkozó, hiszen a csoport első két helyezettje pályaelőnyből várhatja a negyeddöntő küzdelmeit. A mérkőzés előtt Völgyi Péter nyilatkozott.

Ma Valenciában játszik a DVTK HUN-Therm


Euroliga A-csoport 13. forduló

2024. január 24., szerda ( Valencia, Pabellon Municipal Fuente de San Luis)
19:15 Valencia BC - DVTK HUN-Therm

Mérkőzés információk

Helyszín

Pabellon Municipal Fuente de San Luis
Av. dels Germans Maristes, 16, Quatre Carreres, 46013 València, Valencia, Spanyolország

Jegyinfó

A rendező klub tájékoztatása szerint a vendégszurkolók a 108-as szektorban kapnak majd helyet. Kérjük szurkolóinkat, hogy aki még nem vette meg a jegyét, az ebbe a szektorba vásároljon belépőt. Azokat a szurkolókat, akik már vásároltak jegyet más szektorba, szintén átültetik majd a 108-as jelzésűbe.

Jegyek online a Valencia oldalán, valamint a helyszínen a csarnok jegypénztáránál is kaphatók lesznek.

Közvetítés

A találkozót az Euroliga YouTube csatornáján lehet élőben követni.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Nem lesz egyszerű mérkőzés ez a számunkra, hiszen két sérültünk,Toman Petra és Darcee Garbin nem tudott elutazni velünk a mai mérkőzésre. Szerencsére Aho Nina és Monika Grigalauskyte állapota is javult, ők bevethetőek lesznek. Fontos mérkőzés ez nekünk is és a Valencia számára is, más-más célból, de mindkét csapat nyerni szeretne. Előnyünkre válhat, hogy míg ellenfelünk a továbbjutásért küzd, a mi helyünk már biztos a nyolc között, ez levehet terhet a vállunkról. Ugyanakkor Iagupova érkezésével sokat erősödött a Valencia, jó formában várják a mérkőzést, száz százalékot kell nyújtanunk ahhoz, hogy legyen esélyünk legyőzni őket.