Összefoglaló 2024. március 28., csütörtök

U14: PAFC - DVTK 2-2 (1-0)

Ugyan hátrányba került, de Gabrijel Rados duplájával fordított a DVTK U14-es együttese a Puskás vendégeként. A három pontot azonban nem sikerült elhozni, mert húsz perccel a lefújás előtt a hazaiak egyenlíteni tudtak.

U14: PAFC - DVTK 2-2 (1-0)


Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK 2-2 (1-0)

Felcsút, Pancho Aréna, Játékvezető: Vitányi László (Oláh Sándor, Horváth Zsolt).
Puskás Akadémia: Berényi Z. - Kerepeczky K., Horváth Á., Erdős E., Varga L., Jancsó V., Erdei M., Tóth-Ludvai D., Erdei K., Csákvári M., Mészáros B. 
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Szemes L., Puskás Z., B. Samsyka, Bialkó Z., G. Rados, Fecske A., Kelemen Z., Juhász H., T. Pashaiev, S. Ziadi. Megbízott edző: Icsó Zsolt. 

Csere: Csákvári M. helyett Mester M. a 41., Kelemen Z. helyett Martis M. a 41., Erdős E. helyett Gulyás H. a 48., Tóth-Ludvai D. helyett Házi M. az 57., S. Ziadi helyett Schön B. a 61., Varga L. helyett Kovács Á. a 64., T. Pashaiev helyett. A. Kharchenko a 64., B. Samsyka helyett Kovács Á. a 69. percben. 
Sárga lap: Bialkó Z. a 78., Fecske A. a 78., Mészáros B. a 78. percben. 
Gólszerző: Varga L. (1-0) a 29., G. Rados (1-1) a 51., G. Rados (1-2) az 57., Jancsó V. (2-2) a 60. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Icsó Zsolt: - Először is szeretnék a csapat nevében jó egészséget és sok örömöt kívánni Germán Gábor családjának! Az elmúlt két napban remek társaságot és nagyon tehetséges játékosokat ismerhettem meg még közelebbről.  Az első félidő kiegyenlített jàtékot hozott, kevés helyzettel a kapuk előtt. A Puskás Akadémia egy távoli lövésből megszerezte a vezetést. Pár percre rà nekünk is megvolt a lehetőségünk a gólszerzésre, de tizenegyest hibáztuk. Jó volt látni, hogy ezekre a negatív eseményekre rendkívül jól reagáltak a gyerekek. A félidőben rendeztük a sorokat és a második játékrészben a bajnokesélyes ellenfelünket teljesen beszorítottuk a kapujuk elé. Megfordítottuk az eredményt, nagyon közel voltunk a győzelemhez. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni és azt sem bosszant, hogy milyen büntetőt ítélt ellenünk a mérkőzés végén. Az már sokkal inkább, hogy két játékosunk nem léphetett pályára a mérkőzésen minden ok nélkül. A jövőben több tiszteletet és nagyobb odafigyelést várunk el tőlük. Gratulálok a csapatnak, erre a játékra büszkék lehetnek.