Tisztelt Szurkolótársak!

Ez a szombati nap nagy kihívás volt nekünk szurkolóknak. Az NB I egyik legerősebb gárdája ellen kellett űzni-hajtani a jelenleg kieső helyen álló fiainkat a pontszerzésért, dobhártya-repesztő hangerővel buzdítva és tetszetős lelátói koreográfiával ünnepelve klubunk 100 éves évfordulóját és az új tribününk avatását.

A pontszerzés elmaradt, a remek hangulat és a koreográfia viszont remélhetőleg megmarad mindannyiunkban.

Már hónapokkal a mérkőzés előtt jöttek az ötletek a látvánnyal kapcsolatban, az érdemi munka két héttel a kezdő sípszó előtt kezdődött. Több mint 2,5 km hosszú egy méter szélességű nejlon, 5 km elhasznált ragasztószalag, több mint egy tucat liter festék, több száz pénztárgépszalag és rengeteg szervezés és a mérkőzés napját beleszámítva négy napi megfeszített munka után született meg a 100 éves évfordulóra beharangozott produkció.

A meccsen bemutatott látványelemek mintegy 263 000 forintot emésztettek fel. Külön köszönet a Red Lions tagjainak, akik segítettek a létfontosságú csarnok előkerítésében, valamint Hernádkak községének és polgármesterének, akik rendelkezésünkre bocsájtották a helyszínt!

Továbbá köszönet illeti a sálerdőben résztvevőket, rendkívül impozáns látványt nyújtott a sok-sok száz Diósgyőr sál a magasban! A szinte egész stadionos "Amíg élek én..."-ek pedig szavakba önthetetlen élményt nyújtottak...

Nem utolsó sorban köszönettel tartozunk mindenkinek, aki akár anyagilag, akár kétkezű munkával vagy bármilyen más módon támogatta az ünnepi koreográfia létrejöttét! Újra bebizonyosodott, hogy így együtt vagyunk képesek igazán maradandókat alkotni, mert így együtt vagyunk mi a Diósgyőr szurkolótábora, mert így együtt MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!

Isten éltesse szeretett klubunkat, a 100 éves DVTK-t!

A diósgyőri szurkolói csoportok

NB1, 17. forduló: DVTK - Videoton 0-1
A mérkőzés előtt bemutatott koreográfia (Fotó: Hawk)