Összefoglaló 2023. november 12., vasárnap

NB III.: Eger - DVTK II 0-0

Érintetlenek maradtak a hálók Egerben, ahol NB III.-as bajnoki mérkőzést játszott a DVTK II együttese. A két fél így a lefújás után egy-egy ponttal gazdagodott.

NB III.: Eger - DVTK II 0-0


NB III., Észak-Keleti csoport, 15. forduló

Eger SE - DVTK II 0-0

Eger, 300 néző. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Vilmányi Simon, dr. Gavalla-Kulcsár Judit). 
Eger SE: Bukrán E. - Dulló M., Nagy-Kolozsvári D., Vajda Á., Zvara D., Balázs P., Hegedűs D., Kispál T., Kovács D., N. Almomani, Juhász G. Vezetőedző: Lázok János. 
DVTK II: Dojcsák B. - Bacsa B., Szatmári Cs., Demeter M., Csirmaz I. - Szamosi Á., Bokros Sz., Lajcsik V. - Vincze D., J. Obunet, Y. Leshchynskyi. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 46., Szamosi Á. helyett Fülöp L. a 62., Y. Leshchynskyi helyett Balázsi L. a 62., Kovács D. helyett Debreceni D. a 66., Vajda Á. helyett Giber A. a 72., Balázs P. helyett Schmidt Á. a 72., J. Obunet helyett Sáreczki Sz. a 75., Bokros Sz. helyett I. Stavinchuk a 85.percben. 
Sárga lap: Bacsa B. a 21., Vincze D. a 41., Bukrán E. az 51., Vajda Á. az 56., Hegedűs D. az 53. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Lázok János: - Hasonló mérkőzést játszottunk, mint a korábbi döntetlenek alkalmával. Több vonatkozásban jóval jobbak voltunk, mint a négy NB I.-es labdarúgóval felálló Diósgyőr, de a támadójátékunkból továbbra is hiányzott az, amikor egy-egy játékos jól érzi meg azt, mikor kell felvállalnia a cselt, vagy az egyéni villanást. Hétről-hétre jobb a csapat, de sokat kell még dolgozni és jobban kell kihasználni a helyzeteket. 

Szamosi Tamás: - Egy tipikus egygólos mérkőzésen vagyunk túl, amely végül nem született meg. A pálya talaja alkalmatlan volt a kombinatív futballra. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, férfias küzdelmet láthatott a közönség. Igazságos eredmény született.